Design
Het allerbeste

Design & Staal

De nummer één in het nieuwste design in metaal: handgemaakt, exact op maat, optimale kwaliteit en altijd volgens de laatste trends. Deuren, trappen, leuningen en hekwerk. Kan niet, bestaat niet. Uw ontwerp is onze uitdaging.


Design deuren

Een stalen designdeur geeft uw woning of kantoor een strakke en moderne uitstraling. Design stalen deuren zijn er met of zonder glas. De meest verkochte zijn die van staal en glas. Door de combinatie van glas en de dunne metalen profielen creëert u transparantie en een vrijwel naadloos uitzicht naar de omgeving. Doordat wij met de nieuwste technieken werken, zijn stalen (schuif)deuren zowel binnen als buiten toe te passen. Laat ons uw ideeën tot werkelijkheid brengen.

Vrijblijvend contact
 


Design trappen en leuningen

Een trap is niet alleen een praktisch middel om u naar boven of naar beneden te bewegen: trappen zijn ook belangrijke blikvangers in het interieur. Zeker wanneer u kiest voor een moderne en op maat gemaakte design trap van DesignStaalopMaat. Wat u bedenkt maken wij: uitgevoerd in staal, staal in combinatie met hout of (veiligheids) glas, gedraaid, recht of zwevend aan de muur. Onze trappen zijn altijd veilig en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. En misschien nog wel belangrijker: ze zijn altijd uniek, voor u op maat gemaakt.

Leuningen

Trapleuningen zijn in alle materialen verkrijgbaar: staal, hout maar vaak ook gemaakt van RVS. Zowel rond als vierkant en voorzien van bijpassende leuningdragers: maatwerk is ons specialisme. In onze eigen werkplaats worden uw wensen vakkundig gerealiseerd.

Vrijblijvend contact
 


Design hekwerk

Met een op maat, handgemaakt (sier)hekwerk wordt uw entree een blikvanger. Het is de eerste indruk en kennismaking met uw woning of bedrijfspand. DesignStaalopMaat realiseert uniek hekwerk: variërend van standaard hekwerk tot een geheel eigen ontwerp, wij garanderen een product dat aan al uw wensen voldoet. In onze eigen werkplaats werken gekwalificeerde metaalbewerkers aan bijzondere ontwerpen. De uitvoeringen zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

Vrijblijvend contact


Volglazen scheidingswanden / Aluminium profielen

Volglazen scheidingswanden met aluminium profiel. Aluminium heeft van huis uit een gladde structuur, waar staal dit niet heeft. Wij kunnen, indien gewenst, het oppervlak dusdanig poedercoaten met fijn structuurlak om nagenoeg dezelfde uitstraling als stalen profielen te creëren maar dan voor een veel lagere prijs!
Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

Vrijblijvend contact

Home > Design